2010-06-21

Fogathajtás Homoródfürdő 2010 II

...és voltak ugró lovak is:

6 megjegyzés:

 1. Ez a sorozat számomra látványosabb.
  A második kép a kedvencem.

  VálaszTörlés
 2. Nekem az elso sorozat, tetszik jobban.. innen meg a 3. kep

  VálaszTörlés
 3. Kedves Béla, először is szeretnék nagyon nagyon gratulálni az eddigi képeidhez, szinte mindegyik lélegzet elállító volt, nagyon nagy hatással voltak rám a képeid.
  Ezekkel a képekhez kapcsolatban, annyi lenne a hozzáfűznivalóm, hogy nekem, mint lovasnak, nem ezek lennének az előnyös szögek a fotózáshoz. Szerintem kicsit messze voltál, az adott témától és jobbak lettek volna a képek, hogyha nem pont oldalról, vagy szemből, hanem kicsit oldalról és kicsit szemből fotóztad volna őket. De ezt csak így lovas szemmel mondom, mint amatőr fotós, nem igazán találok bennük hibát. A harmadik tetszik a legjobban.
  További szép sikereket kívánok és szép fényeket!
  Alexandra

  VálaszTörlés
 4. Kedves Szandus,
  Nagyon köszönöm a véleményed.
  Sajnos nagyon kevés idő és meglehetősen behatárolt hely állt rendelkezésre a lovaglós fotók elkészítéséhez.
  Az akadályok elég távol, egy kereszt alakban voltak elhelyezve a pálya közepén.
  Elsőre egy olyan helyen álltam, ahonnan kb. 45 fokos rálátás volt az akadályokra, viszont a készített fotókon zavaró volt a ló és lovas mögötti akadály, kuszaságba kergetve a főtémát.
  Ezért választottam másodszorra a képeken is bemutatott szöget, mely vagy teljesen frontális, vagy teljesen oldalirányú képeket adott.
  Éreztem (s ezt most Te is megerősítetted), hogy a kb 30-50 fokos szög a leglátványosabb - látszik a ló, a lovas arca és van dinamika a képen.
  A következőkben erre is figyelni fogok.
  Köszönöm mégegyszer és szép fényeket!
  Üdv

  VálaszTörlés