2010-09-27

Az írógép

Katt a képre és olvasd is.

10 megjegyzés:

  1. „sokszor kapja el őt is a pusztaság semmije egy keringőre.” És mennyire tetszett ez az egyperces! De remélem visszateszed a v betűt:)

    VálaszTörlés
  2. olvsatam az írást. aztán megnéztem nagyban az író gépet. beleborzongtam. nagyapámtól örköltünk egy ilyet. mennyi mindent mesélne, ha tudne. bár lehet, tényleg tud.... megklérdezem legközelebb, ha hazajutok...

    VálaszTörlés
  3. Egy jó fotó többet tud mondani mint egy írás (annak aki tud olvasni belőle - képet olvasni nehezebb mint betüket, pedig senkinek sem kell tanítani mint az ábécét). Hangulata, (jelen esetben előre megfontolt szándékkal elkövetett) hibája mindenkiben más emlékeket és érzéseket ébreszt. Köszi szépen :)

    PARADOXON
    Mielőtt kidobta volna az öreg, elromlott masinát, papírlapot fűzött bele és rá akarta gépelni (hálából a hosszú szolgálatért): VÉGE. Lehetetlenség volt, így eldöntötte, hogy kidobja az öreg, elromlott masinát, de mielőtt kidobta volna, papírlapot fűzött bele és rá akarta gépelni (hálából a hosszú szolgálatért)...

    VálaszTörlés
  4. A wonderful view in framing ... beautiful as a jewel

    VálaszTörlés
  5. Nehéz bepótolni azt,ami kimarad az életből, de a hiányzó részletek gondolkodóvá teszik az embert...
    Azt hiszem,hogy előveszem az írógépet...

    VálaszTörlés
  6. Remek fotó és az írás is elgondolkodtató. Remélem a fotómasinákra nem lehet ráfogni ilyeneket... minden esetre használt fényképezőgépet ezentúl sem veszek hisz újjal is igen nehéz egyedi képeket alkotnom.:-)

    VálaszTörlés
  7. Én pedig azt mondom, többször kellene hagynunk, hogy a régi író gép írjon helyettünk, a fényképező gép pedig fényképezzen! De mi mindig okosabbak akarunk lenni, s a nagy agyalás közben megkötjük a kezét annak bizonyos múzsának.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm mindenkinek aki erre járt s elidőzött egy pár percre.
    Üdv

    miki: külön köszönet az ihletért s a paradoxonért.

    VálaszTörlés