2009-08-31

Elszaladt a nyár

- Maradj még! Mondta amint a meleg szélben meglebbent a haja.
- Nem tehetem... mennem kell, hogy majd újra érkezhessek...
- Kár, csak Te láttad virágaim... Most magamra hagysz?



Elszaladt a nyár.

Csikós Gábor készített erre a fotóra egy szép változatot.
Itt megtekinthető.

14 megjegyzés:

  1. Szia, Úgy ahogy mondod, eltelt ez a nyár is. De majd jön egy koövetkező. Szép a fotó.

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép! és remek címet, párbeszédet választottál hozzá.

    VálaszTörlés
  3. Igen, ez is az ösz. Melankólikus fotó.
    Próbáltam egy világosabb hátterű képet csinálni a fotódból, csak azért, mert kíváncsi vagyok a teljesen sötét háttér indokára. Én is az egyszerűsítések híve vagyok, de most megnéztem kis villogással is, amit nyílván utólag alakítottál.http://www.flickr.com/photos/gaborcsikos/3874364292/sizes/o/in/set-72157622069601979/

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a hozzászólásokt.
    Csikós Gábor: Engedelmeddel kitettem a módosított fotó linkjét a bejegyzéshez. Tetszik a világosabb változat is nagyon, eszembe se jutott így kidolgozni a témát. Köszi.

    VálaszTörlés
  5. Igazából egy alternatívát készítettem, most úgy látom, hogy a tied jobban "ugrik" és szigoruan egy ritka pillanat különleges megfogalmazása. Amikor megnéztem Acdsee-vel csak, akkor láttam, hogy izgalmas a háttér, ezért hagytam meg az enyhe villódzást benne, noha "rombolja" a tiszta koncpciódat. De az életlen foltok kis izgalmat hoznak a steril képbe. Nem tudom, hogy kell-e egyáltalán. Ezért jó egy fotós társaság személyes kapcsolata, amikor találkoznak és mindenki elmondja a magáét a papírról vagy a screenről. Köszönöm, hogy kitetted a fotód módosított változatát, kíváncsi lennék a véleményekre. Ne haragudj, hogy ennyire "belegyalogolok" a fotódba, de előjött a régi képszerkesztői énem, amikor még beszélgettem a szerzőkkel, kollégákkal.

    VálaszTörlés
  6. Egyáltalán nem zavar, hogy foglalkoztál a fotóval sőt! Örvendek, hogy más ötletet is kaptam egy adott fotó kidolgozására.
    Sokszor ragaszkodom a sötétített változatokhoz, mert csökkenti a képi komplexitást, de nem mindig tartom az elkészült változatot a legjobbnak.
    De idő hiányában sokszor leállok az első "elfogadható" kidolgozásnál.
    Üdv!

    VálaszTörlés
  7. Nekem jobban bejön a sötétebb változat ... lehet azért mert nekem is voltak ilyen sötét periódusaim :D

    VálaszTörlés
  8. csodalatos ! elmulas a gyonyoru fenyben !

    VálaszTörlés